LAB Analytical på LabDays 2019

Vi har glädjen att meddela att LAB Analytical kommer delta på LabDays 2019 på Älvsjömässan den 2-3 oktober! Vi kommer visa flera intressanta produkter och nyheter. Även våra svenska systerbolag i LAB-koncernen kommer vara på plats: LAB Noax med bl a förbrukningsprodukter, LAB Diagnostic med bl a kyl och frys och LAB Sweden med produkter inom RENT och ODLING – CELL/BAKT. Har du några frågor tveka inte att kontakta oss.

Biljetter

Att besöka Swedish LabDays-mässan är gratis, dock är det endast branschfolk som har tillträde till mässan. Alla besökare måste registrera sig och skriva ut sin egen entrébiljett. Som besökare har man också möjlighet att registrera sig vid huvudentrén till Stockholmsmässan. Om du redan nu vet att du vill komma kan du anmäla dig på LabDayshemsidan här eller så kan du maila din adress hit så kan vi skicka biljetter till dig.

Kommer du vara på plats? Kom förbi våra sammanhängande montrar 43 och 51!


Aktuellt

PerkinElmer lanserar ny modell av NexION ICPMS

Vår leverantör PerkinElmer lanserar ny modell av instrumentet NexION ICPMS, NexION 5000. Den senaste modellen är ett multi-kvadropolinstrument (fyra kvadropoler) som öppnar upp för nya analysmöjligheter. Instrumentet är gjort för att hantera tuffare matriser, ge lägre detektionsnivåer samt minimera underhållsbehovet. NexION 5000 är bland annat lämpligt för verksamheter inom halvledarindustrin, miljöanalyser, akademi …