Försäljning

I LAB Analyticals breda produktsortiment finns ett stort antal analysinstrument och laboratorieutrustning för en mängd olika områden. Våra erfarna account managers hjälper dig att hitta rätt bland våra produkter oavsett om det är förbrukningsartiklar, reservdelar eller ny instrumentering.

I samarbete med vår serviceorganisation, produkt- och applikationsspecialister försäkrar vi oss om att du får rätt utrustning för dina behov. Din lokala account manager hjälper också till att hålla dig informerad om relevant utveckling och nyheter inom ditt område.

För kontakt: info@labanalytical.se.

Service

Med över 100 års sammanlagd dokumenterad erfarenhet inom service av analytiska instrument levererar LAB Analytical kompetent, flexibel och pålitlig service till våra kunder. Våra servicetekniker är certifierade och utbildas fortgående inom de olika teknikerna i ett nära samarbete med våra instrumentleverantörer för att vi skall kunna erbjuda ett brett sortiment av avtal och tjänster, allt från enklare förebyggande avtal till fulltäckande avtal inklusive kvalificering (t. ex. IQ, OQ och PQ). Vår serviceorganisation ser också till att hålla dina instrument kontinuerligt uppdaterade med den senaste mjukvaran och tillbehören.

För kontakt: service@labanalytical.se.

Support

En viktig del i LAB Analyticals ambition att vara marknadsledande inom försäljning och service av analytisk instrumentering är möjligheten att erbjuda fördjupad instrument- och applikationssupport. Vi erbjuder kurser och utbildningar på olika nivåer såväl som fjärrsupport, metodutveckling, validering och optimering för ett tryggt och pålitligt instrumentägande under instrumentets hela livslängd.

För kontakt: service@labanalytical.se.

Fjärranslutning till PC